Η 4η MEAT DAYS στις 7-8-9 Νοεμβρίου 2015

Η 4η MEAT DAYS στις 7-8-9 Νοεμβρίου 2015

meat days 2015 2 as Smart Object 1

Η επαγγελματική έκθεση MEAT DAYS είναι ετήσια και εξειδικευμένη πάνω στον τομέα του κρέατος και των προϊόντων του. Πραγματοποιείται από την εταιρεία o.mind Creatives – που διαθέτει 15ετή και πλέον εμπειρία στη διοργάνωση κλαδικών εκθέσεων – και από το εξειδικευμένο, κλαδικό περιοδικό MEAT PLACE.

Η εταιρεία ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. σας προσκαλεί στην 4η κατά σειρά διοργάνωση της έκθεσης MEAT DAYS που θα πραγματοποιηθεί στις 7-8-9 Νοεμβρίου 2015 στην Αθήνα, θα μας βρείτε στην αίθουσα 3 περίπτερο Α9 στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, που βρίσκεται στην περιοχή του διεθνούς αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής.

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι τρείς προηγούμενες εκθέσεις το 2012, 2013 και 2014, την τεράστια αποδοχή και συμμετοχή και την υποστήριξη όλων των φορέων, που εκπροσωπούν τον κλάδο του κρέατος και της κτηνοτροφίας, η διοργάνωση αποτελεί πλέον θεσμό.

Οι κύριοι πρωταγωνιστές της είναι τα κρεοπωλεία, οι εισαγωγείς και έμποροι πουλερικών και ζώντων ζώων, οι βιοτεχνίες και βιομηχανίες επεξεργασίας και μεταποίησης κρέατος, τα αλλαντοποιεία και οι αλλαντοβιομηχανίες, οι αντιπρόσωποι ξένων οίκων και σφαγείων, οι χονδρέμποροι κρέατος, οι εταιρείες εξοπλισμού κρεοπωλείων, βιομηχανιών και συσκευασίας προϊόντων, οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, τα delicatessen και οι αγοραστές κρέατος.

Εξέχουσα θέση στην έκθεση έχουν επίσης οι Έλληνες παραγωγοί καθώς και οι κτηνοτροφικές, χοιροτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες της χώρας μας, οι οποίες βρίσκονται διάσπαρτες σ’ όλη την Ελλάδα και βρίσκουν το σημείο αναφοράς και την ευκαιρία εκπροσώπησής τους μέσω της διοργάνωσης.

Στο πλαίσιο της MEAT DAYS πραγματοποιείται κάθε χρόνο πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, που δίνουν στο εκθεσιακό τριήμερο και ενημερωτική διάσταση. Συνέδρια, ημερίδες, παρουσιάσεις, διαγωνισμοί, φεστιβάλ, γευστικές δοκιμές κ.α. αποτελούν πόλο έλξης τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες, που μέσω αυτών των εκδηλώσεων έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα όσα αφορούν στο κρέας και στα προϊόντα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με την 4η MEAT DAYS 2015 θα πραγματοποιηθούν η 3η έκθεση Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας DAIRY EXPO καθώς και η 2η έκθεση για τα κατεψυγμένα προϊόντα FROZEN FOOD, που διοργανώνονται επίσης από την εταιρεία o.mind Creatives.

Το κρέας και το 2015 θα είναι στα καλύτερά του και θα είναι όλοι εκεί!

Με την υπογραφή του περιοδικού MEAT PLACE, την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και την υποστήριξη όλων των φορέων.

Σας περιμένουμε στο σημαντικότερο ραντεβού του κλάδου κρέατος.